buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 01 en 02 – 2014

  • Brandstichting. Op donderdag 2 januari zagen leden van de buurtpreventie dat een aantal kerstbomen in brand was gestoken in de voetbalkooi aan de Meester Postlaan. Door het vuur raakte het asfalt beschadigd. De herstelkosten bedragen ongeveer 1000 euro. Namens de gemeente is aangifte gedaan.
  • Aanrijding. Bestuurder onder invloed. Op vrijdag 3 januari vond omstreeks 22:00 uur een aanrijding plaats op de Langetaam waarbij de bestuurder van een auto tegen twee geparkeerd staande auto’s reed. Deze bestuurder bleek onder invloed van alcohol te verkeren en is aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.
  • Vernieling auto. Op zaterdag 4 januari zag de eigenaar van een op de Koningin Julianaweg geparkeerd staande auto dat over de linkerzijde van zijn voertuig twee ongeveer 60 cm. lange krassen waren aangebracht.
  • Verlaten plaats ongeval. Op dinsdag 7 januari om 07:15 uur is een 14-jarige jongen op zijn fiets op de Boskamp aangereden door de bestuurder van een personenauto die vanuit de rijrichting van de Werve kwam. Na de aanrijding ging deze bestuurder er met hoge snelheid van door.
  • Diefstal fiets. In de nacht van dinsdag 7 januari op 8 januari zijn twee fietsen weggenomen uit de achtertuin van een woning aan de Mooikampen. De eigenaar vond een fiets terug aan de openbare weg. De andere fiets, een Gazelle damesfiets met twee roze fietstassen, is niet teruggevonden.
  • Diefstal auto. Op dinsdag 7 januari is om 12:45 uur een bestelauto weggenomen aan de Westgaag. De bestuurder had zijn voertuig een moment onbewaakt achtergelaten zonder de contactsleutel uit het slot te verwijderen en het voertuig af te sluiten.
  • Overtreding APV. Aan de Hofsingel is een 27-jarige inwoner van Delft bekeurd omdat hij zonder vergunning stroopwafels verkocht. De man bleek al eerder bekeurd te zijn in Delft voor hetzelfde feit. Zijn stroopwafels zijn in beslag genomen.
  • Diefstal auto. Een bewoner van de Graaf Dirk-II laan heeft aangifte gedaan van diefstal van zijn personenauto.