buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 03 – 2015

maandag 12 januari t/m zondag 18 januari

  • Op maandag 12 januari in de vroege middag constateerde een lid van de belcirkel/buurtpreventie dat een persoon zich verdacht gedroeg bij het observeren van woningen aan de Westgaag. Bij controle door de politie bleek de man een bekende van de politie.
  • Op dinsdag 13 januari is tussen 10.00 uur en 23.00 uur ingebroken in een woning aan de Commanderij. Aanvankelijk dacht de bewoner dat het bij een poging tot inbraak was gebleven, maar enkele dagen later bleek dat de inbreker toch binnen was geweest. In de bosjes in de buurt van het huis  zijn goederen uit de woning gevonden.
  • Op vrijdag 16 januari heeft er een winkeldiefstal plaatsgevonden in een supermarkt aan de Huis te Veldelaan. De verdachte vrouw is na het passeren van de kassa aangehouden door het winkelpersoneel. Zij had voor euro 73 aan boodschappen gestolen. De dievegge heeft op het politiebureau de diefstal bekend.
  • Op vrijdag 16 januari heeft een brommer aan de Kortebuurt twee voetgangers aangereden Een van de voetgangers stopte met ademhalen toen hij bij de aanrijding viel. Hij is ter plaatse gereanimeerd en onder begeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend hoe het nu met het slachtoffer gaat.
  • Op vrijdag 16 januari is een alcoholcontrole uitgevoerd aan de Kortebuurt. Zeventig mensen hebben geblazen, geen van hen had teveel had gedronken.