buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 05 – 2014

Van maandag 27 januari t/m zondag 2 februari

  • Verkeersdeelnemer overtreedt meerdere regels. Op de Parallelweg is op maandag 27 januari om 16.00 uur de bestuurder van een crossmotor/bromfiets staande gehouden. Hij had geen rijbewijs, het voertuig was niet verzekerd en had ook geen kentekenplaat.
  • Schoorsteenbrand. Op donderdag 30 januari is in de avonduren op de Koningin Julianaweg een schoorsteenbrand gesignaleerd. De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen.
  • Ernstig verkeersongeval. Op zaterdag 1 februari heeft er ter hoogte van de kruising Parallelweg met de Westgaag een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij twee personen zijn overleden. Het is onduidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren.
  • Onwel geworden. Op zondag 2 februari is er iemand onwel geworden in de kerk aan de Hammerdreef. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.
  • Overlast door jongeren. Op zondagavond 2 februari zijn er drie jongeren verbaliseerd voor het hangen in een portiek. De politie is aangesproken door een bewoner van het pand die de politie op een vernieling van drie fietsenrekken wees. De jongeren hadden die uit de grond getrokken. Zij hadden ook last van hun speekselklieren want de hele ingang van het pand was ondergespuugd. Ook hadden ze vuil achtergelaten. De politie heeft het vuil door enkelen van de groep onruststokers laten opruimen. De jongens die konden wegkomen waren zo dapper dat ze de politie wel op honderd meter afstand durfden uit te schelden. De overlast veroorzakende jongelui waren al maandenlang herhaaldelijk gewaarschuwd niet bij de ouderenflat te hangen.