buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 10 – 2014

Van maandag 3 maart t/m zondag 9 maart

  • Poging inbraak woning. Op woensdag 5 maart is om ongeveer 02:00 uur geprobeerd  in te breken bij een woning aan de ’s-Herenstraat. De dader heeft geprobeerd om via  een raam naast de voordeur de woning binnen te dringen.
  • Poging inbraak woning. Op woensdag 5 maart is om ongeveer 02:00 uur ingebroken  bij een woning aan de Oostgaag. De dader probeerde met een breekwerktuig een  slaapkamerraam te openen. Hierbij ging een automatisch alarm af.
  • Inbraak woning. Eveneens op woensdag 5 maart is tussen 01:30 uur en 06:15 uur  ingebroken bij een woning aan de Kluisweer. Hier is aan de achterzijde van de  woning een raam opengebroken. De gehele benedenverdieping is doorzocht. Uit  de  woning verdwenen o.a. laptops, een tomtom, telefoons en autosleutels. Met deze  autosleutels zijn twee personenauto weggenomen. Een voertuig is terecht. Een  zilverkleurige Ford type Ka met kenteken ZF-SP-49 staat als gestolen gesignaleerd.
  • Snelheidscontrole. Op vrijdag 7 maart is tussen 07:00 uur en 12:30 uur een  snelheidscontrole gehouden op de Hofsingel. In totaal zijn 749 voertuigen  gecontroleerd. 242 bestuurders zijn bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 66 km  p/u waar 30 km p/u is toegestaan.