buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 11 – 2014

Van maandag 10 maart  t/m zondag 16 maart

  • Op maandag 10 maart is er bij de voetbalkooi aan de Meester Postlaan uit een jas van een van de voetballers een mobiele telefoon gestolen. Merk Samsung Galaxy 4, kleur blauw.
  • In de nacht van woensdag 12 maart op donderdag 13 maart is er aan de Reynbolt v  Maeslantstraat geprobeerd om in twee woningen in te breken. Hierbij is een poging  gedaan om de achterdeur open te breken.
  • De politie kreeg deze week een melding dat er beeldmateriaal van vuurwapens te  zien was op een facebookaccount van een bewoner uit Maasland. Bij controle bleek  dat het ging om airsoftwapens. Deze wapens bleken zich te bevinden bij iemand die in  een andere gemeente woont.
  • Op vrijdag 14 maart zijn op het Ambacht vanuit een kofferbak goederen aangeboden.  Toen bleek dat er geen klandizie voor was, is de verkoper weggereden. Later is het  voertuig in Delft gecontroleerd, waarbij geconstateerd is dat de goederen waren voorzien van een  factuur, zodat aannemelijk was dat het geen gestolen goederen  betrof. De kofferbakverkoper kreeg wel een bekeuring voor venten zonder vergunning.