buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 13 – 2014

Van maandag 24 maart t/m zondag 30 maart

  • Op dinsdag 25 maart heeft er een ongeval op de A20 plaatsgevonden. Hierbij zou een  bestuurder van een personenauto afgesneden zijn door een ander voertuig. De afgesneden auto is daarbij in een slip geraakt, in een spin terecht gekomen en  vervolgens gebotst. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis en zijn auto is opgehaald door de autosleepdienst.
  • Op dinsdag 25 maart heeft in het begin van de middag een aanrijding plaatsgevonden op de Prinses Beatrixlaan ter hoogte van nummer 14. De veroorzaker is doorgereden zonder zich bekend te maken. De eigenaar bleef zitten met een  beschadigde auto. Hij constateerde een deuk in de achterklep, krassen op zijn auto en een kapot glas van het achterlicht. Heeft u iet gezien? Meld dit dan aan de politie.
  • In de avond van woensdag 26 maart is de politie erop geattendeerd dat op de Plantage een grote witte bestelbus langzaam door de straat zou rijden. De politie ging direct op deze melding af en trof de bus met inzittenden aan op de Burgemeester Groot Enzerinksingel. De personen in deze bus zijn op hun verdacht makende gedrag  aangesproken. Zij zouden op zoek zijn naar oud ijzer. De controle van de bus en de  personen leverde geen bijzonderheden op.
  • In de nacht van vrijdag 28 maart op zaterdag 29 maart heeft een woninginbraak plaatsgevonden aan de Hofsingel. De inbreker heeft zich toegang tot de woning verschaft door aan de achterzijde de schuifpui te verbreken. Uit de woning zijn diverse goederen weggenomen.
  • Via de belcirkel van de Westgaag kreeg de wijkagent op zaterdag 29 maart een melding dat zich daar een bestuurder van een Opel Corsa verdacht ophield. Na het kenteken gecontroleerd te hebben, bleek dat dit voertuig bekend was bij de politie. Goed opgemerkt door de belcirkel. Een paar uur later kwam er weer een melding binnen: op de Kluishof zou een personenauto met jongelui langzaam door de straat rijden en foto’s maken. Doordat het kenteken was doorgegeven, kon de politie het adres van de eigenaar in Maasland snel achterhalen. De man was niet blij met het  politiebezoek en gaf aan geen foto’s gemaakt te hebben. Na een kort onderzoek bleek dat ook deze persoon bekend was bij de politie.