buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 17 – 2013

  •  Op woensdag 24 april is een 54-jarige bestuurder van een personenauto op de Oude Veiling aangehouden omdat hij onder invloed van alcoholhoudende drank reed. Op het bureau van politie is tegen de man proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg ook een rijverbod voor 3 uur opgelegd.
  • Op vrijdag 26 april heeft een zakkenroller in een supermarkt aan de Huis te Veldelaan de portemonnee ontfutseld van een 83-jarige vrouw. De vrouw mist een bankpas, een reisdocument en persoonlijke bescheiden.
  • Op vrijdag 26 april is tussen 17.15 uur en 22.30 uur ingebroken in een woning aan de Prinses Marijkelaan. De dader wist zich door het verbreken van een raam aan de achterzijde van de woning toegang tot de woning te verschaffen. Er is geld weggenomen. Ook misten de bewoners sieraden, identiteitspapieren en een bankpas.
  • Op zondag 28 april om ongeveer 23.15 uur zag een getuige 3 verdachte personen op de vrachtwagenparkeerplaats. Een van de mannen liep al bellend over de parkeerplaats terwijl 2 kompanen zich in een personenauto ophielden tussen de geparkeerde vrachtauto’s. De getuige waarschuwde de politie die het drietal aanhield. In de onmiddellijke omgeving van de personenauto werden inbrekersgereedschappen en een gestolen kentekenplaat aangetroffen.