buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 17-2014

Maandag 21 april t/m zondag 27 april

  • In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 april heeft de politie enkele personen op de Hofsingel gecontroleerd. Van hen zijn de personalia vastgelegd. Ze konden niet uitleggen wat ze er aan het doen waren. De politie heeft ze het dorp uit begeleid.
  • Op woensdag 23 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Kerkweg/Berkenhof tussen een auto en een scooter. De bestuurder van de scooter heeft daarbij vermoedelijk een gebroken enkel opgelopen en is naar het ziekenhuis vervoerd.
  • Op woensdagmiddag 23 april is er in een bedrijf aan de Herenlaan een insluiping geweest en zijn er eigendommen van het personeel weggenomen. De diefstal is waarschijnlijk opgenomen door een bewakingscamera. De politie bekijkt de beelden.
  • Donderdagavond 24 april is door passanten een aantal personen op de vrachtautoparkeerplaats aan de Kortebuurt slapend in hun auto aangetroffen. Dit is verboden. De politie werd gewaarschuwd en heeft de slapers gesommeerd te vertrekken.
  • Op vrijdag 25 april is er overdag een woninginbraak geweest aan de Burgemeester Groot Enzerinksingel. De voordeur werd geforceerd en de woning doorzocht. Er zijn voornamelijk sieraden weggenomen. Buurtonderzoek heeft wel wat opgeleverd, want oplettende buren konden de politie melden dat zij enkele dagen daarvoor een bestelbus hadden gezien met een Pools kenteken. Vanuit deze bus werden foto’s gemaakt van de woningen in hun straat. Het kenteken is genoteerd en aan de politie overhandigd. Onderzoek volgt.