buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 19 – 2013

  • Op 5 mei om 04.19 uur is geprobeerd om in te breken op de Drie Hoeven. Dat is gezien. Gemeld is dat het gaat om twee inbrekers die beiden donker gekleed waren. De broek die zij droegen was donker met witte strepen.
  • Op de Burgerweg/Westgaag vond op 7 mei om 12.20 uur een aanrijding plaats tussen 2 fietsers. Een van de fietsers zou gesneden zijn door een scooterrijder. De oudere bestuurster van de fiets is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Op 9 mei om 01.55 uur werden op de Oude Veiling bij MiddenInn twee zich verdacht gedragende mannen gesignaleerd. Er werd een gestolen scooter en een schroevendraaier aangetroffen. Politie Rijnmond zoekt deze zaak verder uit.

Tip:

Laat geen waardevolle spullen in uw auto liggen. In bestelauto’s van aannemers liggen ook regelmatig dure gereedschappen die dieven graag buit maken. Neem uw maatregelen, noteer uw nummers en grafeer uw postcode. Zo kunnen de gestolen goederen als zij later ergens worden aangetroffen aan u als de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven.