buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 22 en 23 – 2013

  •  Verkeersongeval: Op 21 mei 15.27 uur reed op de Oostgaag een voertuig tegen een brug aan. Na het ongeval waren de airbags uitgeklapt. De bestuurder raakte niet gewond.
  •  Onder invloed van drugs?: Op 22 mei om 10.13 uur werd op de Oostgaag op het fietspad een voetganger aangetroffen. Hij was onder invloed. De man kreeg een bekeuring voor overlast en één voor vuil op straat gooien.
  • Diefstal bestelauto met gereedschap. Aan de Warande werd tussen 22 mei 22.00 uur en 23 mei 05.45 uur een bestelauto gestolen. Het gaat om een Volkswagen Transporter, kleur zilver en met kenteken 98-VKS-1. Ook gereedschap dat in de bestelauto lag is meegenomen.
    Tip: Nog steeds worden uit personenauto’s en bestelauto’s waardevolle goederen gestolen. Laptops e.d. in auto’s laten liggen kan echt niet meer. Bestelbusjes van aannemers zijn ook een geliefde prooi.
  • Ongeval met scootmobiel: Op 31 mei om 13.54 uur raakte op de Commandeurskade een scootmobiel te water. De bestuurster bleef op het droge en kwam met de schrik vrij. De scootmobiel kwam wel in het water terecht. Deze is later weer op het droge getild.
    Op de plek waar het ongeval plaats vond, wordt het fietspaadje steeds smaller en is het niet geschikt voor scootmobiels.