buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 29 – 2014

Maandag 14 juli t/m zondag 20 juli

  • Op dinsdag 15 juli heeft een inwoner gemeld dat een blauwe auto van het merk Opel Corsa in de omgeving van de Kluishof reed en daarbij veel aandacht had voor de woningen. De eigenaar van de auto is bekend bij de politie.
  • Op dinsdag 15 juli heeft er aan de Westgaag kruising Herenlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De bestuurster van de scooter heeft daarbij schaafwonden opgelopen. De autobestuurder kreeg een bekeuring.
  • Op woensdag 16 juli is op de Westgaag een verkeerscontrole gehouden, gericht op het bestemmingsverkeer. Er zijn 10 bekeuringen uitgedeeld.
  • Op donderdag 17 juli heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Koningin Julianaweg /Maassluisseweg. Een bestuurder van een personenauto heeft een wielrenner over het hoofd gezien en geen voorrang verleend. De wielrenner is naar het ziekenhuis vervoerd.
  • Op 17 juli zijn op de Kwakelweg 62 vaten met onbekende inhoud aangetroffen. De vaten zijn voor onderzoek in beslag genomen.
  • Tussen zaterdag 19 juli 16.00 uur en zondag 20 juli 11.30 uur is een motorboot met buitenboordmotor gestolen. Deze boot lag afgemeerd in het water waar de Kwakelweg kruist met de Duifpolderkade. De boot is van Poolse makelij, wit van kleur, voorzien van een blauwe bies, merk onbekend. Aan bakboordzijde is een sticker van Delfland geplakt met vergunningnummer 2304. Aan de achterzijde van de boot hangt een motor 9.9 PK van het merk Yamaha langstaart CMHL, serienummer 66N-1000420, kleur grijs.