buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 32 – 2014

Maandag 4 augustus t/m zondag 10 augustus

  • Op maandag 4 augustus om ongeveer 17.00 uur is op de Kortebuurt een fietser ten val gekomen. Hij had de voorrem van zijn fiets te hard ingeknepen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.
  • Op maandag 4 augustus heeft een hondeneigenaar bij de politie gemeld dat zijn hond tijdens het uitlaten is geschopt door een andere hondeneigenaar. Volgens de schopper pleegde hij de mishandeling om zijn eigen hond in bescherming te nemen tegen de agressie van de andere hond. Het incident vond in de vroege avond plaats in het Maaslandse Bos.
  • Op dinsdag 5 augustus is om ongeveer 16.00 uur op de Maassluiseweg een fietser ten val gekomen. Hij heeft aan deze val er een flinke beenwond overgehouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.
  • Aan de Westgaag heeft de politie deze week weer een verkeerscontrole uitgevoerd. De snelheid van het bestemmingsverkeer is gemeten. Er zijn 12 bekeuringen uitgedeeld.
  • Op vrijdag 8 augustus heeft de politie tijdens een controle op de Oude Veiling twee personen aangehouden die op een scooter reden waarvan zij geen papieren konden overleggen. Deze scooter  bleek even ervoor in Schiedam te zijn gestolen. De politie heeft de rechtmatige eigenaar gebeld die dacht dat zijn scooter op dat moment nog voor zijn deur stond.