buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 34– 2012

  • Op 21 augustus om ongeveer 10.30 uur werden in de Boonervliet aan de Broekpolderweg door zwemmende kinderen een hoeveelheid flesjes met rode vloeistof aangetroffen. De politie werd gealarmeerd en de brandweer kwam ter plaatste. Men vond eerder al een aantal van deze flesjes. Voor de zekerheid heeft de burgemeester een zwemverbod ingesteld. Na onderzoek bleek het te gaan om een farmaceutisch middel ter bestrijding van parasieten bij grote huisdieren. Vooralsnog is nog onbekend waar de flesjes met dit bestrijdingsmiddel vandaan komen. Het wordt nog nader onderzocht.
  • Op 22 augustus om ongeveer 19.30 uur vond er op de Huis te Veldelaan een aanrijding plaats. Een geparkeerd staande zwart/paarse Nissan werd door een onbekend gebleven voertuig aangereden, waardoor schade is ontstaan aan de linkervoorzijde van de Nissan. Er werd daar groene lak aangetroffen, dit zou afkomstig kunnen zijn van de auto van de persoon die de Nissan heeft aangereden.
  • Op 23 augustus om ongeveer 04.00 uur werd aan de Kortebuurt een man aangehouden die zojuist diesel gestolen had. Omdat de man zich ergens in de omgeving verstopt had, werd er een politiehond bijgehaald.Deze trof de man in de bosjes aan.
  • Tussen 24 en 26 augustus is aan de Koningin Julianaweg een geparkeerd staande grijze Opel Agila aangereden door een onbekend voertuig. Er is schade aan de linkervoorzijde ontstaan .