buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 34 – 2013

  • Baldadigheid op de Molenweide: op 21 augustus om ongeveer 18.35 uur hebben (vermoedelijk) drie jongeren een klein brandje gesticht.
  • Controle op de A20: op 22 augustus om 01.40 uur is een Mercedes met een Pools kenteken gecontroleerd. Deze auto stond gesignaleerd. Na uitgebreid onderzoek aan het buro bleek dat het ging om een onduidelijke civiele kwestie in Polen. Het betrof dus geen diefstal. De drie mannen zijn uiteindelijk weer heengezonden.
  • Onbekende buitenlandse vrouw aangetroffen op de Westgaag: op 22 augustus is in de nacht (om 01.40 uur) een onbekende buitenlandse vrouw aangetroffen op de Westgaag. Zij liep op doorweekte sloffen en sprak een heel klein beetje Frans. Aangezien zij geen papieren bij zich had is zij voor de Wet ID aangehouden. Bij verhoor via een tolk rees het vermoeden dat zij Roemeense was. Zij is vervolgens naar de Vreemdelingenpolitie overgebracht voor nader onderzoek naar haar identiteit.
  • Snelheidscontrole op de Oostgaag: Op woensdag 21 augustus is tussen 09:45 en 10:45 uur een controle gehouden op de Oostgaag. Er zijn twaalf bekeuringen uitgereikt. De hoogst gemeten snelheid was 78 km p/u daar waar 60 km p/u is toegestaan.
  • Aanhouding: op donderdag 22 augustus zijn drie personen aangehouden die in een gestolen Mercedes-Benz over de Rijksweg A 20 reden. Het voertuig is in beslag genomen.