buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 42 – 2014

Maandag 13 oktober t/m zondag 19 oktober

  • Tussen woensdag 15 oktober 23.00 uur en donderdag 16 oktober 07.00 uur is aan de achterzijde van een huis in de Prinses Margrietlaan ingebroken. De inbreker heeft onder andere autosleutels, een rijbewijs, een ID, een pas en een tablet meegenomen.
  • Op donderdag 16 oktober om 06.00 uur is op de Koningin Julianaweg een inbraak gepleegd. De bewoner was vergeten om de deur op het nachtslot te doen. Er is een huurauto van het merk Mercedes Sprinter, kleur wit, kenteken 89-VTP-8 meegenomen. Daarnaast zijn nog diverse goederen en waardedocumenten gestolen, zoals een tablet, een rijbewijs en geld.
  • Op vrijdag 17 oktober om 02.50 uur is een beveiliger na een alarmmelding naar de  Herenwerf  gesneld waar hij  2 verstopte fietsen aantrof in de buurt van een tuinbedrijf. In de fietstassen zijn inbrekerswerktuigen aangetroffen. Een van de verdachten is opgewacht en aangehouden, de andere wist te ontkomen. Er was niet ingebroken, de aangehouden man heeft een proces-verbaal gekregen voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen en voor het in bezit hebben van een boksbeugel. Naar de identiteit van de tweede verdachte wordt nog een onderzoek ingesteld.