buurtpreventie - plattegrond
 

Politiebericht week 45 – 2014

  • Op dinsdag 4 november is om ongeveer 00.30 uur op de Boskamp een vrouw van haar tas beroofd nadat ze uit haar auto was gestapt. Een van de twee overvallers heeft haar bij hoofd en mond gepakt en gesommeerd stil te zijn. Beide mannen waren geheel in het zwart gekleed met een sjaal voor het gezicht om zich goeddeels onherkenbaar te maken. Zij  hebben een lichtgetinte huidskleur en zijn ongeveer 1.85 m en 1.75 m. groot.
  • Op vrijdag 7 november heeft er aan de Plantage een woninginbraak plaatsgevonden. Aan de achterzijde was het keukenraam opengebroken. Het is onbekend wat er is weggenomen.
  • Op zondag 9 november om ongeveer 00.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Molenweg tussen twee fietsers en een personenauto. Een van de betrokken fietsers voerde geen fietsverlichting en had ook geen reflectoren op zijn fiets. De andere fietser had alleen een lampje op haar tas. De personenauto moest uitwijken voor een tegenligger en zag hierbij de fietsers in het donker over het hoofd.