buurtpreventie - plattegrond
 

Kom ook naar de veiligheidsmarkt op maandag 18 april 2016!

Hoe kiest een inbreker welk huis doelwit wordt? Is jouw huis brandveilig? En hoe kunnen we er voor zorgen dat ouderen zelfstandig, maar veilig kunnen wonen?
Tijdens de veiligheidsmarkt zijn er stands van de verschillende hulpdiensten, bedrijven en stichtingen die allemaal iets te maken hebben met veiligheid. Ex-inbreker Evert Jansen legt uit hoe inbrekers te werk gaan en hoe je kunt voorkomen dat zij bij jouw huis hun slag slaan.

Kom ook naar de veiligheidsmarkt!

Wanneer: maandag 18 april 2016 van 19:00 tot 22:00 uur

 Waar: Trefpunt Maasland, Kerkplein 11, 3155 AM Maasland

Programma:
19.00 uur Inloop
19:30 uur Presentatie ex-inbreker Evert Jansen
20:30 uur Veiligheidsmarkt

Tijdens deze avond kun je ideeën uitwisselen en informatie opdoen over veiligheid. Er wordt nog steeds ingebroken in de regio. De wijkagenten, de BOA en vrijwilligers van de buurtpreventies zien tijdens hun rondes risicovolle situaties bij huizen. Denk aan een ladder tegen de gevel, een verouderd slot op de deur of een onverlicht huis. Ook brandveiligheid en ouderenveiligheid zijn actuele thema’s waar tijdens de veiligheidsmarkt informatie over te vinden is. Helaas is het nog zo dat relatief veel ouderen slachtoffer worden bij brand. Op de veiligheidsmarkt besteden we aandacht aan deze thema’s om samen de gemeente Midden-Delfland een stukje veiliger te maken.